Masážní a relaxační centrum

MASÁŽNÍ A RELAXAČNÍ CENTRUM, Slovensko

Velkorysý vstupní prostor masážního centra má ideální půdorys pro vytvoření vstupní zóny s recepcí a odděleného prostoru s čekárnou a toaletami. Zajímavým prvkem při vstupu je „jezírko“, do kterého jakoby vtékají pramínky vody ze stropu – jedná se nasvícená nylonová vlákna, která evokují dojem vodních pramínků. Vertikální zelená stěna spolu s hřejivými dřevěnými materiály celý prostor zútulňují. Na recepční pult je použita vícevrstvá dýhovaná reliéfní deska, která má mimořádný a originální vzhled – v našem případě se jedná o kombinaci zlatého kovolaminátu se strukturou diamond na pultu a strukturou groove na dělící stěně. Za stěnou s recepcí je ukryto příjemné posezení čekárny, kde se lze usadit do pohodlného ušáku a chvilku relaxovat. Tato zadní část je opticky oddělena od vstupního prostoru také barevně – stěny pokrývají tapety v příjemném petrolejovém odstínu od značky Eijffinger z kolekce Siroc. Toalety se skrývají za skleněnou příčkou s organickým grafickým motivem v příjemné barevnosti, která koresponduje se zbytkem vybavení. Důraz jsme kladli také na osvětlení jednotlivých částí – kombinujeme nepřímé LED osvětlení spolu se zajímavými závěsnými svítidly. Nejefektnější je však osvětlení nástěnné, které díky důmyslnému tvaru stínidel vytváří na stěnách krásné světelné obrazce.