Obývací pokoj s jídelnou

OBÝVACÍ POKOJ S JÍDELNOU, Brno

Byt s krásným výhledem na Brno v blízkosti lesa potřebovali majitelé trošku zútulnit. K zánovní kuchyni si přáli zařídit také nový obývací pokoj. Vzhledem k tomu, že mají tři odrostlé děti, bylo zapotřebí mít zejména dostatečně velký jídelní stůl, zároveň jsme však museli zachovat velkou pohovku, na kterou se rodina musí vejít. Dispozice je tedy řešena netradičně spojením jídelní části s TV, kterou majitelé sledují na výklopném rameni. Nábytek je nasvětlený LED pásky, aby lépe vynikly odlesky na strukturálních tapetách a také, aby v místnosti bylo navíc nepřímé náladové osvětlení. Vzhledem k tomu, že všichni v rodině se věnují sportu, mimo jiné také beach volejbalu, vycházela jsem z hezké barevnosti fotografií na stěně a k nim jsme pořídili pastelové židle a další textilní doplňky.